Luova TYHY -päivä Tule kokemaan kuvataiteilija Saara Kiurun luovapäivä Moision kartanossa!

Luova TYHY -päivä Moision kartanossa

Ota taide avuksi työyhteisöön kun haasteena on esim. organisaation muutos, tiimien kehittäminen tai innovaatiot ja tuotekehitys. Teemme niin paljon tietopuolista työtä, joten on tärkeää, että aktivoimme aivoissamme myös luovia osa-alueita.

Tule kokemaan kuvataiteilija Saara Kiurun luovapäivä Moision kartanossa!

Saara Kiurun ArtSara on työhyvinvointia edistävä palveluntarjoaja. Luovassa päivässä synnytämme uutta kollaasien avulla. Kukin omalla tavallaan, ammattitaiteilijan ohjauksessa.

Luovat päivät ovat tilattavissa myös kesäkuussa.

Luovan päivän osallistujien ei tarvitse osata maalata tai piirtää – luovuushan on sitä, että synnytämme jotakin uutta!

Luova TYHY -päivä sisältää opetuksen ja materiaalien lisäksi aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin

Luova TYHY -päivä ryhmälle 140€/hlö (10-20 hlöä) tai 130€/hlö (20-40 hlöä). Päivän kesto on klo 9-15. Luova TYHY -päivä on saatavilla maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin ympäri vuoden. Minimi laskutus on 10 henkeä, vaikka osallistujia olisi vaikka 4.

Palautetta päivästä

-mukava huomata kuinka pystyy heittäytymään täysin kun on oikea alustus ja pätevä ohjaaja. Todella Mieluisaa työskentelyä

-todella kompakti päivä, tarpeeksi aikaa tehdä ja sai hyödyllisiä vinkkejä tekemisiin ja tekniikoihin

-selkeä ohjeistus ja opastus päivän teemoihin ja tekniikoihin. Kun oli selkeä opastus, sai keskittyä itse maalaamiseen ja sen kautta tuli työstettyä omia asioita ja ajatuksia. Hyvä päivä!

-ihanan virkistävää rentoutumista luovuuden kanssa. Sopiva tahti ja valinnanvapaus tehdä töitä

-innostava, omaan luovuuteen kannustava ohjaus. Innostuin ja pääsin Flow tilaan tekemisessä. Kiitos Saara. Teet sydämmellä tätä työtä!

-pidin kovasti! Opetusta oli riittävästi ja henkilökohtaista apua sai pyydettäessä. Hyvä! Suosittelen

-musiikki tuki työskentelyä, päivä oli hyvä ”rentoutusharjoitus” ei tavoitteita ja sääntöjä – mikä tuki omaa luovaa ilmaisua. Sain nollattua pääni.

-ihanaa heittäytyä ja tyhjentää pää. Siihen alun kehollista harjoitukset oli tosi hyviä. Pitää muistaa ne työpaikalla. Alakoulun jälkeen en ole väreihin koskenut, joten kokemus oli alun haasteen jälkeen tosi hieno. Sai Yllättää itsensä ilman vaatimusta. Olla hyvä ja osaava.

-opin ja näin työkavereista uusia puolia. Syntyi kiinnostavia persoonallisia töitä. Hyvä tyhy päivä idea. Konkretisoitui taiteen vaikutus hyvinvointiin

-luovuus ei synny suorittamisesta, ihana vaan olla ja antaa luovuuden itsessä tulla esiin. Jokainen on luova! Keholliset harjoitukset alussa auttoivat luovuuden aktivoinnissa todella paljon. Tosi upea päivä! Riittävästi vapautta omalle ilmaisulle, mitään pakkoa ei ollut sai kuitenkin hyvää ohjausta ja vinkkejä. Iso kiitos Saara!

Lisätietoja luovasta Tyhypäivästä moisionkartano(a)gmail.com tai info.artsara(a)gmail.com

Moision Kartano– Palveleva ja inspiroiva paikka yrityksenne tapahtumille!