Yrityksille Yritysten ja yhteisöjen Kartano

Moision Kartano palvelee monipuolisesti kokous- ja tapahtumajärjestäjiä

1800 -luvun empirekartano on inspiroiva ja mielenkiintoinen paikka kokouksille, yritystilaisuuksille ja tapahtumille.

Kokouskartano Moisio

Meillä voitte järjestää päiväkokouksia ja -kursseja, nauttia hyvästä ruuasta ja palvelusta – ja illaksi ehtii vielä kotiin. Käytössänne on mm. langaton internetyhteys, dataprojektori ja ryhmäkoollenne ja ohjelmallenne soveltuva tila. Kartanon tiloista löytyy toimiva vaihtoehto niin 10-20 hengen kokoukselle kuin yli 100 hengen tilaisuudelle, tule tutustumaan inspiroiviin ryhmätyötiloihimme. Tutustu myösedullisiin kokouspaketteihimme.

Pitokartano Moisio ja ravintolapalvelumme

Kartanoravintolan ammattitaitoinen henkilökunta palvelee teitä joustavasti tapahtumanne teeman ja ohjelman mukaisesti. Olemme rakentaneet teille valmiita kokous- ja tapahtumamenuja ja voimme yhdessä suunnitella juuri tilaisuutenne sopivan tarjoilukokonaisuuden. Ravintolassamme on A-oikeudet.

Persoonalliset yritystilaisuudet

Moision Kartano on myös Juhlakartano – järjestämme erilaiset tilaisuudet ammattitaidolla ja kokemuksella. Palvelemme mielellämme myös yrityksiä erilaisten tilaisuuksien järjestämisessä. Olipa kyse sitten yrityksenne henkilöstön palkitsemisesta, riehakkaasta asiakastapahtumasta tai juhlavammasta edustustilaisuudesta – Kartanosta on moneksi!

Moision Kartano– Palveleva, asiantunteva ja monipuolinen!