Taiteilijoille Näyttely- ja työtilaa Moision Taidekartanossa

Tervetuloa Taiteilijaksi Moision Taide- ja pitokartanoon

Moision kartano on vuonna 1820 valmistunut empirekartano, jonka kauniit salit täytämme taiteella.
Kartanoa isännöivät Seija ja Pentti Hasu ovat tuoneen kartanoon ainutlaatuisen arvotaidekokoelmansa. Pysyvän yksityiskokoelman lisäksi olemme vakiinnuttaneet maineemme tasokkaan taiteen myyntipaikkana – kausittain vaihtuvia taiteen myyntinäyttelyitä on Taidekartanossa järjestetty säännöllisesti vuodesta 1997. Taide on tärkeä osa Moision kartanon tapahtumia, tilaisuuksia ja tunnelmaa – ja lähellä kartanon henkilökunnan sydäntä.

Tasokasta näyttelytilaa taiteilijoille – Kartanon salit ja Kesägalleria

Vuokraamme sopimuksen mukaan erikokoisia näyttelytiloja. Näyttelyajat ja hinnat neuvotellaan aina yksilöllisesti. Näyttelytiloja löytyy kartanon saleista sekä ala- että yläkerrasta ja kesäaikaan myös kartanon pihapiiristä Kesägalleria -rakennuksesta.

Nuoren Taiteilijan tila

Kartanon alakerrassa sijaitsee Nuoren Taiteilijan tila, johon mahtuu 5-10 työtä ja jota vuokraamme taiteilijalle kuukauden ajaksi kerrallaan. Näin omalta osaltamme tuemme taiteilijan ja hänen töidensä tunnettuutta.

Taidekartano taiteilijan työtilana

Vuokraamme myös työtiloja ja Kartanossa on mahdollisuus järjestää myös taideleirejä ja muita taiteen tapahtumia. Majoitustiloja tarjoamme 20 henkilölle. Huoneita on mahdollista vuokrata myös asumistarkoitukseen.

Taidekartano Moisio on ammattitaitoinen kumppani taiteilijoille

Vuosien varrella meillä on ollut ilo saada tehdä laajaa yhteistyötä taiteilijoiden kanssa.
Taidekartano Moision salit ovat täyttyneet mm. heidän töistään: Forsman Nina, Haapaniemi Sari, Helenius Maria, Helenius Jorma, Honkanen Jere, Honkanen Juhani, Hynninen Jorma, Jakobsson Fritz, Jakobsson-Kriventsova Linda, Joki Olli, Katajainen Aimo, Lauhkonen Niko, Luoma Pauli, Mähönen Timo, Männistö-Koski Raija, Nelimarkka Riitta, Oras Johanna, Palmu Jaro, Palmu Juhani, Piirto Tapani, Pyykkö Ismo, Salonen Jouni, Souri Katariina, Suomi Jessica, Suomi Päivi, Tervo Lauri, Teräslinna Risto, Turtiainen Jorma, Virtanen Antti-Into, Yli-Mäyry Soile. – Saammeko pian liittää Sinut mukaan?

Taidekartano MoisioLaatua, ammattitaitoa ja palvelua