Ryhmämatka Moision Kartanoon Tunnelmaa taiteen, historian ja makuelämysten muodossa!

Toivotamme teidät tervetulleiksi ryhmänne kanssa Elimäelle Moision Kartanoon

Tarjoamme teille mielenkiintoista nähtävää, tasokasta taidetta ja mahdollisuuden tutustua kartanon monivaiheiseen historiaan. Ryhmien vierailu ja majoituspalvelut ovat käytettävissä 18.12.2020 asti normaalisti.
Nyt kannattaa suunnata retki Moision Kartanoon, niin pääsee vielä nauttimaan Taidekartanon tunnelmasta!
Palvelemme 25.6.–18.12.2020 rajoitusti, hallituksen määräämissä puitteissa.

Tutustu Moision Kartanon ryhmamatkaesitteeseen!

Kartanoravintolamme palvelee tilauksesta

Retken yhteyteen voitte varata maittavan aterian, kahvihetken tai vaikkapa lasillisen Elimäkeläistä viiniä tai likööriä. Kartanoravintolassamme on 120 asiakaspaikkaa ja A-oikeudet.

Pienemmille seurueille sekä suurille ryhmille

Tilamme soveltuvat hyvin isommankin ryhmän vierailulle. Ruokailevan ryhmän minimikoko on 20 henkilöä (talviaikaan 30 henkilöä) ja enimmäismäärä 120 henkilöä. Ruokailut Kartanoravintolassa etukäteistilauksesta.

Yhdistä retkeenne myös muita elämyksiä

Moision Kartano on myös sijaintinsa puolesta mainio retkikohde – samalla ryhmällänne on oiva mahdollisuus tutustua myös muihin lähiseudun nähtävyyksiin ja elämyksiin. Näitä ovat mm. Elimäellä sijaitseva Arboretum Mustila ja Mustilan viinitila, jonne on vain 5 minuutin ajomatka Moisiosta. Elimäen vanha 1600-luvun paanukattoinen puuristikirkko on myös mielenkiintoinen ja suosittu nähtävyys. Verlan tehdasmuseoon menijöiden on helppoa voivat poiketa tulo- tai menomatkalla Moisiossa. Verlaan Moisiosta on tunnin ajomatka. Teatterimatka Kouvolaan tai Kotkaan? – Tervetuloa tutustumaan samalla retkellä Moision maalaus- ja veistostaiteeseen sekä nauttimaan pitopöydän herkuista.
Uutta: Taidetta Moisiossa ja veneretki Kymijoella -päivä.

Ryhmille

Moision kartanon taidenäyttely ja historiikki 6 € / hlö (10 hlö minimi). Kahvi, haudutettu tee, jäävesi ja kahvileipä 5 € / hlö (suolainen tai makea etukäteen valinnan mukaan). Ruokailu valintanne mukaan. Kuljettaja ja ryhmänjohtaja veloituksetta.
Tutustu myös valmiiksi suunnittelemiimme paketteihin tai soita niin sovitaan yksilöllisestä ohjelmasta ja tarjoiluista ryhmällenne!

Moision KartanoTunnelmaa, taidetta, historiaa ja makuelämyksiä!Tutustu myös:
Tapahtumien Kartano
Taidekartano
Retkilounaat
Kartanokahvila ryhmille