Talvihäät Hääkartano Moisio on talvihäidesi tunnelmallinen juhlapaikka

Lataa Talvihäät -esitteemme
Talvihäiden 2018 varausetu: 31.12.2017 mennessä tilatuille Talvihäille, jotka järjestetään 1.1.-30.4.2018 häiden iltapala ilmaiseksi! (Iltapala: riisipiirakat, munavoi, suolakurkku).
Talvihäidenne juhlaetu: tammi-huhtikuussa emme peri tilavuokraa (säästönne 500€).

Tunnelmallinen Moision kartano lumisine puutarhoineen on upea paikka hääjuhlallenne!

Vuodenaikojen mukana tunnelmat vaihtuvat ja kartano pukeutuu juhla-asuun toiveenne huomioiden. Luonto on täällä vahvasti läsnä. Vanhat puut kertovat omia tarinoitaan ja romanttisen kartanon seinät kuiskivat onnentoivotuksiaan yhteiselle elämällenne.
Tervetuloa hääjuhlaan pienessä lähipiirissä tai koko suvun voimin. Hääkartano Moisio tarjoaa unohtumattoman tunnelman juhlapäiväänne.

Upea kattaus ja suussa sulavat herkut kuuluvat hääjuhlaan

Kauniisti katettu pitopöytä toiveidenne mukaan katetaan ravintolan ruokasalin. Ruokapöydän herkkujen raaka-aineet on hankittu lähialueelta. Kartano on tunnettu raikkaasta salaattipöydästä, herkullisista liharuuistaan ja upeasta kakkupöydästä! Ravintola palvelee A-oikeuksin. Juhlavieraiden min. 20 hlö ja max. 130 hlö. Tervetuloa nauttimaan!

Tanssia, ohjelmaa, taidetta

Yläkerran juhlasali on näyttämö häävalssille ja muulle ohjelmalle. Onnittelut ja alkumaljat nautimme juhlavasti kartanon tunnelmallisissa, entisöidyissä saleissa. Lisänä häävieraiden viihtyvyyteen ja tunnelmaan tuo arvotaidekokoelma ja vaihtuvat taidenäyttelyt. Kartanoa ympäröivä luonto ja juhlavat salit luovat ihanat puitteet hääkuvauksille!

Tahdotko? – Tahdon!

Vihkikirkoksi voitte valita jonkin lähialueen kauniista kirkoista, lähin on tunnelmallinen Elimäen kirkko, suomen vanhin puinen ristikirkko 1600-luvulta. Vihkiminen / siviilivihkiminen / suhteen rekisteröiminen voidaan myös tehdä kartanon tunnelmallisissa sisätiloissa tai pakkasen paukkuessa huuruisessa puutarhassa.

Majoitus

Häävieraat voivat halutessaan majoittua ja jatkaa juhlimista Moision kartanon pihapiirissä sijaitsevassa piharakennuksessa, retkeilymajatasoisissa kodikkaissa huoneissa pienemmällä porukalla.

Ota yhteyttä– suunnitellaan yhdessä hääjuhlastanne ainutkertainen!