Kesähäät Hääkartano Moisio on kesähäidesi tunnelmallinen juhlapaikka

Lataa Kesähäät -esitteemme

Kesähäät 2019


Tunnelmallinen Moision kartano tuoksuvine puutarhoineen on upea paikka kesähäillesi!

Keväästä syksyyn tunnelmat vaihtuvat ja kartano pukeutuu juhla-asuun toiveenne huomioiden. Luonto on täällä vahvasti läsnä. Vanhat puut kertovat omia tarinoitaan ja romanttisen kartanon seinät kuiskivat onnentoivotuksiaan yhteiselle elämällenne.
Tervetuloa hääjuhlaan pienessä lähipiirissä tai koko suvun voimin. Hääkartano Moisio tarjoaa unohtumattoman tunnelman juhlapäiväänne.

Upea kattaus ja suussa sulavat herkut kuuluvat hääjuhlaan

Kauniisti katettu pitopöytä toiveidenne mukaan juhlistaa ravintolan ruokasalin. Ruokapöydän herkkujen raaka-aineet on hankittu lähialueelta. Kartano on tunnettu raikkaasta salaattipöydästä, herkullisesta kalapöydästä, rosvopaistista, lähilampaasta sekä upeasta kakkupöydästä! Ravintola palvelee A-oikeuksin. Juhlavieraiden min. 20 hlö ja max. 130 hlö. Tervetuloa nauttimaan!

Tanssia, ohjelmaa, taidetta

Yläkerran juhlasali on näyttämö häävalssille ja muulle ohjelmalle. Onnittelut ja alkumaljat nautimme juhlavasti kartanon vehreässä puutarhassa tai sateen sattuessa tunnelmallisissa entisöidyissä saleissa kartanon sisätiloissa. Lisänä häävieraiden viihtyvyyteen ja tunnelmaan tuo arvotaidekokoelma ja vaihtuvat taidenäyttelyt. Kartanoa ympäröivä luonto ja juhlavat salit luovat ihanat puitteet hääkuvauksille!

Tahdotko? – Tahdon!

Vihkikirkoksi voitte valita jonkin lähialueen kauniista kirkoista, lähin on tunnelmallinen Elimäen kirkko, suomen vanhin puinen ristikirkko 1600-luvulta. Vihkiminen / siviilivihkiminen / suhteen rekisteröiminen voidaan myös tehdä kartanon tunnelmallisissa sisätiloissa tai kartanon puutarhassa luonnon helmassa.

Majoitus

Häävieraat voivat halutessaan majoittua ja jatkaa juhlimista Moision kartanon pihapiirissä sijaitsevassa piharakennuksessa, retkeilymajatasoisissa kodikkaissa huoneissa pienemmällä porukalla.

Ota yhteyttä– suunnitellaan yhdessä hääjuhlastanne ainutkertainen!