Häät Tunnelmallinen Hääkartano Moisio on on upea paikka hääjuhlallenne

Tervetuloa hääjuhlaan pienessä lähipiirissä tai koko suvun voimin. Hääkartano Moisio tarjoaa unohtumattoman tunnelman juhlapäiväänne. Ympäri vuoden tunnelmat vaihtuvat ja kartano pukeutuu juhla-asuun toiveenne huomioiden. Varaa meiltä aika hääjuhlan ja sen yksityiskohtien suunnitteluun!


Upea kattaus ja suussa sulavat herkut kuuluvat hääjuhlaan

Kauniisti katettu pitopöytä toiveidenne mukaan katetaan ravintolan ruokasalin. Ruokapöydän herkkujen raaka-aineet on hankittu lähialueelta. Kartano on tunnettu raikkaasta salaattipöydästä, herkullisista liharuuistaan ja upeasta kakkupöydästä! Ravintola palvelee A-oikeuksin. Juhlavieraiden min. 20 hlö ja max. 130 hlö. Tervetuloa
nauttimaan!

Tanssia, ohjelmaa, taidetta

Yläkerran juhlasali on näyttämö häävalssille ja muulle ohjelmalle. Onnittelut ja alkumaljat nautimme juhlavasti kartanon tunnelmallisissa, entisöidyissä saleissa tai kesäaikaan kartanon vehreässä puutarhassa. Lisänä häävieraiden viihtyvyyteen ja tunnelmaan tuo arvotaidekokoelma ja vaihtuvat taidenäyttelyt. Kartanoa ympäröivä luonto ja juhlavat salit luovat ihanat puitteet hääkuvauksille!

Tahdotko? – Tahdon!

Vihkikirkoksi voitte valita jonkin lähialueen kauniista kirkoista, lähin on tunnelmallinen Elimäen kirkko, Suomen vanhin puinen ristikirkko 1600-luvulta. Vihkiminen / siviilivihkiminen / suhteen rekisteröiminen voidaan myös toteuttaa kartanon tunnelmallisissa sisätiloissa tai kartanon puutarhassa luonnon helmassa. Halutessanne kartanon kaunis vihkiryijy on käytettävissänne esim. liiton siunaamisessa.

Monipuolinen kokonaisuus

Häätilavuokramme (500€; tutustu talvikauden tarjoukseen) sisältää pöytäliinat, servietit, kynttilät, astiat, henkilökunnan ja siivouksen. Halutessanne voitte tilata myös kukkalaitteet meiltä. Omat koristelut ovat myös tervetulleita.

Majoitus

Häävieraat voivat halutessaan majoittua ja jatkaa juhlaa Moision kartanon pihapiirissä sijaitsevassa piharakennuksessa, retkeilymajatasoisissa kodikkaissa huoneissa pienemmällä porukalla.

Haluamme tehdä juhlistanne mieleisenne. Osaava ja kokenut henkilökuntamme on käytettävissänne ympäri vuoden hääjuhlan suunnittelussa ja toteutuksessa. Suunnitellaan yhdessä hääjuhlastasi ainutkertainen -pyydä tarjous, hääneuvottelut veloituksetta!Tutustu myös:
Tiedustele vapaita juhlapäiviä
Talvihäät
Kesähäät
Hääjuhlamenut
Hääkakut
Iltapalat
Kartano suosittelee